Børn

Tips til barselsgruppe/mødregruppe

Når man som jeg bor langt væk fra familie og ens nære veninder, er det helt fantastisk at der findes barselsgrupper eller mødregrupper hvor man man mødes med andre der også har fået børn. Så da helsesøsteren spurte på første hjemmebesøg om jeg var interesseret, takket jeg ja med det samme. Derudover fandt jeg på Facebook, en mødregruppe for danskere i Oslo. I dag er jeg så glad for at jeg fandt denne, for helsesøsteren på helsestationen glemte mig og jeg kom aldrig med i en norsk barselsgruppe. Så den danske mødregruppe i Oslo blev min redning. Hvis du er dansker og bor i Oslo eller omegn så kan du finde den danske mødregruppe her: https://www.facebook.com/groups/309078432841174/                            Det gode ved denne mødregruppe er at det er ret uforpligtende, man skriver bare i løbet af ugen, om der er nogen der har lyst til at mødes og så kan man melde sig på hvis man har lyst, og der er heller ingen sure miner hvis man er nødt til at melde fra i sidste øjeblik. I går har jeg været sammen med nogle af de danske mødre i Steen og Strøm der ligger i Oslo centrum. De har fornyligt lavet et kæmpe område oppe i 5 etage hvor der er god plads til børnene.

Da vi selv har lavet mødregruppen så er børnene i forskellige aldresgrupper så her passer det her sted perfekt, der er plads til de helt små som stadig har behov for at ammes og der er plads til de større børn fordi der er legetøj de kan lege med. Her er også pusle og toilet faciliteter. Man kan dog ikke købe hverken mad eller drikke, så det skal man huske at have med hjemmefra. Lillingen var helt færdig da vi gik derfra, vi nåede kun lige ud af døren på Steen og Strøm før hun faldt i søvn, så jeg gik en lang tur med hende i solen bagefter, jeg nåede op på 12 km før vi kom hjem igen. Det er dejligt at solen kigger frem så nu håber jeg virkelig at foråret er på vej 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *