Børn,  Familie

By påske eller fjell påske

Hvad skal man i påsken? Efter 8år i Norge har jeg fundet ud af at påsken er utrolig vigtig for nordmænd, og at mange tager op på fjellet i sine hytter, går på langrend og spiser appelsiner og kviklunsj. Vi havde snakket om at rejse til Nord-Norge i påsken, men bestemte os for at blive hjemme i Oslo fordi vi har planer om at lære lillingen at sove i sin egen seng. Vi har siden hun blev født praktiseret tryg samsovning, altså hun ligger sammen med os  i vores seng, under sin egen dyne. Det har været det letteste siden jeg har ammet hende (og stadig ammer hende). Jeg ved godt at hun ikke længere har behov for at blive ammet om natten og derfor er det ved at være tid til at hun skal afvendes med dette. Vi tænker derfor at det er lettest at hun kommer over i sin egen seng, så hun ikke hele tiden ligger tæt på mig og lugter mælk. Hun skal dog stadig sove på vores rum, da vores lejlighed ikke er stor nok til at hun kan få eget værelse. Havde vi haft en stor nok lejlighed, så havde jeg nok beholdt hende på rommet uanset, for synes det er trygt både for hende os os at vi er i nærheden af hinanden. Derudover så er det jo sådan at børn sover dårligt hvis de ikke er trygge. Vi skal dog også gå nogle ture i påsken og besøge nogle venner. Men er dog mest spændt på om projekt sove i sin egen seng gå  vasken eller det faktisk kommer til at lykkes.

God påske 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *