Børn,  Opskrifter

Babymad

Jeg synes babymad er enormt dyrt, men det er selvfølgelig let bare at købe et glas med mad og serverer det. For nogle måneder siden købte jeg en Phillips maskine så jeg selv kunne lave mad til lillingen, det er desværre ikke blevet til så meget som jeg skulle ønske. Men de næste 3 måneder har jeg orlov fra mit arbejde uden løn (skal dog godt nok arbejde mine weekender), og det vil sige at vi har lidt mindre at rutte med end når jeg arbejder fuldtid. Derfor tænkte jeg at det var en god mulighed for at komme igang igen med at selv lave mad til lillingen, for det er altså noget billigere. Her til formiddag fik jeg fyldt 5 klemmeposer til at have med på farten, men kartoffel og gulerodsmos. Jeg vil også hellere give hende det, end en frugt smoothie fra klemmepose. Samtidig er det super nemt at lave, jeg skræller bare de grøntsager jeg ønsker og hakker dem i små stykker, derefter koges de i maskinen i 20 min, maskinen bipper når den er færdig og slukker sig selv, så behøver ikke at holde øje med den. Derefter så vendes beholderen om og de kogte grøntsager blendes. Så i løbet af en halv times tid, har jeg lækker hjemmelavet mad til lillingen. Man kan også putte kød i hvis det er til middagsretter. Smoothie poserne kan man bruge igen og igen, der er bare at skylle dem og så en tur i opvaskemaskine, så er de klar til at blive fyldt igen med lækre grøntsager.

Processed with MOLDIV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *