Bolig

Visning på bolig

Vi har bestemt os for at flytte lidt udenfor Oslo. Da vi gerne vil komme ind på boligmarked før det bliver for sent for os. Så derfor er vi begyndt at gå på visning på boliger. Vi kunne godt tænke os at flytte ud mod Langhus eller Ski, da vi godt kan lide de naturområder der er der. Men det er også vigtigt for os at der er mulighed for offentlig transport såsom tog. Samtidig har vi heller ikke lyst til at købe noget der er alt for dyrt for vi vil stadig gerne have mulighed for at spise ordentligt, købe det tøj vi har brug for og tage på ferie, uden man er nødt til at gøre dette for lånte penge. Det er også vigtigt for os, at vi har mulighed for at kunne besøge vores familier, der bor i Danmark og nord-Norge, og at vi har mulighed for at komme til dem hvis de skulle blive akut syge uden vi behøver at tænke på økonomi. Så derfor har vi brugt vores weekend på at gå på visning, og vi kommer helt sikkert til at bruge de næste mange weekender på det også. Da vi vil være helt sikre på at det er det rigtig vi køber når vi nu skal bruge så mange penge.

Processed with MOLDIV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *