Børn,  Familie

Once you go MAC you never go back

Jeg har siden 2006 kun brugt Apple produkter. Det startede med min Big Mac, som siden hen er blevet skiftet ud med en Macbook Pro. Mine telefoner er også fra Apple og i sidste uge fik jeg købt mig min iPad nr 2. Det er den sidste nye iPad hvor man kan bruge Apple Pencil på den, det er super smart hvis man studerer og skal læse en masse artikler, for det giver en mulighed for at markerer og skrive i teksten, uden at være nødt til at printe dem ud. Det er både godt for miljøet men også godt for os som ikke har så meget plads i lejligheden. Jeg var så heldig at da min mand og lillingen kom hjem fra deres gåtur i weekenden (de går tur, mens jeg gør hele lejligheden rent), så havde de en Apple Pencil med hjem til mig. Til min nye iPad, har jeg selv bestilt et tastatur fra Amazon.com i rose gold, som passer til iPad’en der er guld farvet. Der er desværre ikke en holder til min Apple Pencil på keyboardet, så der har jeg bestilt en fra eBay.com, som jeg nu venter på kommer.

Processed with MOLDIV

Min gamle iPad fungerer stadig, men er dog lidt langsom, det var den egentlige årsag til at jeg købte en ny. Så da jeg bestilte keyboardet, så købte jeg også et børne cover til den gamle iPad, så lillingen kan bruge den når hun bliver større. Jeg synes ikke at hun skal bruge den meget, men samtidig synes jeg det er vigtigt at hun lærer den teknologi vi har i dag så hun ikke bliver hægtet af. Jeg er i hvertfald glad for at mine forældre gav mig muligheden for at bruge en computer fra jeg var 2år gammel. Børne iPad coveret, er lavet af gummi og har en panser glas plade på. Der er håndtag på som hun kan holde i, og så er der også mulighed for at den kan stå op. Den kom også med en slag keyhanger så den kan hægtes på forsædet i bilen, så hun kan se iPad på bagsædet, hvis vi skal køre langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *