Familie

Alene hjemme

Jeg har jo været alene hjemme de sidste dage, for mand og barn er på besøg hos bedsteforældre i Nord-Norge. Jeg kunne jo desværre ikke være med fordi jeg har haft en masse nattevagter. I går havde jeg dog en enkelt fridag, så derfor tog jeg i biografen og så den sidse nye Mamma Mia film, der havde præmiere den 19 Juli. Den var rigtig sød og kam absolut anbefales hvis man godt kan lide musical film. Det er en rigtig feel good film og man går derfra med et smil på læben.

Derudover har jeg forkælet mig selv med en gang massage hos Atlasklinikken, som har været tiltrængt længe da jeg får lidt ondt i ryggen af at bære rundt på min 10kg tunge baby.

Så det er blevet til lidt selvforkælelse når jeg nu har været alene, men hold nu op hvor jeg glæder mig til de kommer hjem igen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *