Bolig,  Familie

Ønsker til hjemmet

Processed with MOLDIV

Jeg har fundet et par ting på nettet jeg virkelig godt kunne tænke mig.

Det ene er en sofa fra det danske mærke KlipKlap. Denne sofa kan man nemlig folde ud og så kan den blive til en gæsteseng eller tumle område. Siden vi ikke har så meget plads i vores lejlighed ville den passe perfekt ind.

Det andet jeg har virkelig lyst til er en skraldespand fra Vipp. Syndes det er rigtig flotte og har et klassisk design som vil passe ind uanset hvor vi ender med at flytte hen. Derudover så kan den holde lugten af skrald inde, noget jeg synes vi har haft lidt problemer med her i sommervarmen.

Men det er begge lidt dyre ting, så vi får se hvad der bliver råd til i løbet af efteråret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *