Børn,  Familie,  Mode

Klær til salg

Reklame for salg af brugte klær på Facebook.com og Finn.no

Nu er Ingrid begyndt i barnehage, og det går heldigvis godt. Her i starten får hun lidt korte dage, for at det ikke skal blive en alt for stor overgang for hende. Jeg arbejder for det meste i weekenden og kun om natten, og det gør at jeg ikke behøver så mange vagter for at have en fuldtidsstilling. Derfor har jeg næsten altid fri i hverdagen, så hun kan have korte dage. Derudover skal jeg også bruge disse dage på at forhåbentligvis blive færdig med min masteropgave. Men indtil videre har jeg brugt dagene på at få ryddet op herhjemme, da vi jo ikke har så super meget plads.

Lige nu er det Ingrids tøj jeg har ryddet op i. Noget af det skal en veninde have, noget skal en arbejdskollega have og resten har jeg sat til salg på Facebook.

Du kan se annoncerne på Facebook i gruppen Kjøp og salg av barneklær – Oslo. Det er en lukket gruppe så du må spørge om medlemskab, hvis du vil se annoncerne. Du kan også finde annoncerne på Finn.no Her.

Her er er nogle billeder af hvad jeg har til salg.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *