Børn,  Familie

Sygdom i barnehagen

Processed with MOLDIV

Det er simpelthen så længe siden jeg sidst var herinde. Dagene går bare så stærkt, specielt efter at Ingrid er startet i børnehave. Det går heldigvis godt, men hun har dog været en del syg, da hun er blevet udsat for en masse fremmede bakterier, hun ikke har været udsat for tidligere. Vi har derfor valgt at få hende testet for immundefekt, da hende onkel har en immundefekt. Så vi har mulighed for at forebygge, hvis det skulle vise sig at hendes immunforsvar er lidt svagere end mange andres. Jeg er dog glad for at jeg har så meget fri så jeg kan være hjemme med hende når hun er syg, da jeg kan se at de 10 dage man har hurtigt kan blive brugt op i løbet af et år. Jeg kan dog også blive en smule irriteret på de andre forældre i børnehaven, der sender deres børn afsted med grønne snotnæser, de burde da blive hjemme istedet for at komme i børnehaven og smitte de andre børn. Hjemme hos os, vil vi hellere holde Ingrid hjemme hvis hun hoster og er forkølet, for tænker ikke det må være godt at være i børnehaven hvis man har hovedet fuldt af snot. Jeg kan i hvert fald mærke på mig selv at man ikke er 100 % når man er virkelig forkølet, og jeg synes kun at børn skal i børnehaven når de er 100 % på toppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *