Bolig,  Børn,  Familie

Pæn sovesofa til stuen

Processed with MOLDIV

Jeg nævnte tidligere på bloggen at jeg havde set en sovesofa/foldemadras fra KlipKlap, du kan se den her.

Nu har jeg endelig fået den, og vi har prøvet den nogle gange, bland andet da jeg havde mine forældre på besøg. De fik sengen og jeg og Ingrid sov på madrassen ude i stuen. Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af madrassen, den er faktisk utrolig god at ligge på, og jeg fik slet ikke ondt i ryggen selv om jeg sov på den i flere dage.

Den var godt nok lidt dyr, men jeg synes allerede den har været alle pengene værd, og jeg tænker det er en sofa vi kommer til at have i mange år. Jeg tror at Ingrid helt sikkert også vil blive glad for den, når hun bliver ældre og skal have sit eget værelse. Så tænker jeg at hun kan bruge den som ekstra seng når hun får veninder på besøg. Men det er dog noget der ligger langt frem i tid.

Her er lidt billeder af den når den er slået sammen og når den er lavet om til seng.

Processed with MOLDIV
Processed with MOLDIV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *