Børn,  Mode

16 måneder og kan stadig ikke gå

Ingrid er lige blevet 16 måneder og hun kan stadig ikke gå uden hjælp. Jeg synes også at når hun gik rundt herhjemme så gik hun lidt skævt på den ene fod. Derfor bestilte jeg straks en time hos en privat praktiserende fysioterapeut med masser af erfaring med små børn. Vi har tidligere brugt den fysioterapeut der hører til bydelen, men jeg synes ikke hun virkede specielt dygtig så derfor valgte vi at kontakte en privat.

Hun var mega god, og brugte lang tid på at undersøge Ingrid og lege med hende, så hun kunne observere hvordan hun bruger benene. Hun masserede hende også for at se hvordan hendes muskler var. Hun gav mig ret i at Ingrid gik lidt skævt på den ene fod. Dette kan og der heldigvis kunne rettes op på. Vi fik sendt nogle øvelser på mail, som vi kan lave med hende. Derudover anbefalet hun os at skifte hjemmeskoen i børnehaven, med en lidt stivere sko.

Jeg har haft købt hjemmesko fra Bisgaard til Ingrid, men de var ikke gode nok til hendes fod. De nye sko jeg har købt til hende er fra Bundgaard, og de er rigtig lækre, det er alt fald ikke sidste gang jeg køber sko derfra. Så nu må jeg bare holde øje med, hvornår de er på udsalg, for jeg synes det er dyrt at give 800kr for et par sko, som de ikke kan bruge så længe. Jeg fandt heldigvis et par i hendes størrelse på udsalg i en flot blå farve.

Processed with MOLDIV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *